Saltimbocca van zeewolf

saltimbocca_van_zeewolf-LR

8 stukken zeewolffilet van 40 g
8 sneetjes rauwe ham
2 bolletjes mozzarella, in plakjes
8 salieblaadjes
olijfolie
balsamicoazijn
peper en zout
100 g rucola
stokbrood
1 tomaat in blokjes

line
  1. Leg de plakjes rauwe ham open. Leg er een stuk visfilet met daarop een plakje mozzarella op. Vouw dicht.
  2. Leg er een salieblaadje op en prik vast met een houten prikkertje. Sprenkel er nog wat extra olijfolie over en kruid met peper.
  3. Steek de kolen aan op de bbq tot ze gloeien. Bak de saltimbocca aan beide kanten ongeveer 2 minuten.
  4. Spoel de sla en doe ze in een serveerkom. Verdeel er de blokjes tomaat en de rest van de mozarella over. Sprenkel er 2 el olijfolie en 1 el balsamicoazijn over, kruid met peper en zout, hussel door elkaar.
  5. Serveer de gebakken saltimbocca van zeewolf met het rucolaslaatje.