Steenbolk met witloof in de oven

steenbolk-met-witloof-in-de-oven

  • 4 grote filets van steenbolk
  • 6 stronkjes witloof
  • 10 cl room met laag vetgehalte
  • 2 klontjes boter
  • 1 eetlepel paneermeel
  • peper en zout
  • bieslook, fijngehakt
  • aardappelpuree

line

Maak het witloof schoon en snijd in stukjes.

Laat een klontje boter uitsmelten in een pannetje. Voeg het witloof toe en zout. Laat gedurende een kwartier zachtjes stoven.

Boter een ovenschotel in. Verdeel het witloof over de bodem.

Peper en zout de visfilets en leg ze op het witloof.

Schuif de vis in de voorverwarmde oven van 210°C en laat 10 minuten garen.

Haal de vis uit de oven.

Overgiet met de room en bestrooi met wat paneermeel.

Zet opnieuw in de oven, gedurende 5 tot 10 minuten.

Bestrooi de ovenschotel met fijngehakte bieslook.

Serveer met aardappelpuree.