Zeewolf met peultjes en citrus-basilicumsaus

voor 4 personen
4 zeewolffilets van 120 g elk
300 g peultjes (sluimerwten)
3 dl groentebouillon
sap van 2 sinaasappels
sap van 1 roze pompelmoes
sap van 2 citroenen
geraspte zeste van 1 sinaasappel en 1 citroen
3 eetlepels fijngehakte basilicum
boter
peper en zout

- Doe het citrussap in een pan, samen met de bouillon en 100 g boter. Breng aan de kook en laat tot de helft inkoken. Voeg de zestes toe en kruid met peper en zout. Roer er vlak voor het serveren de basilicum onder.
- Kook de peultjes beetgaar in lichtgezouten kokend water. Giet af, laat goed uitlekken en stoof nog 3 min. in boter. Kruid licht met peper en zout.
- Bak de zeewolffilets net gaar in boter. Kruid met peper en zout, serveer met de gestoofde peultjes en de citrussaus. Lekker met rijst.