Wijting cordon bleu, rode bietensla en mierikswortelsaus_LR (3)

wijting cordon bleu Snijd de mozzarella in...

gebakken tongschar met broccoli_LR (2)

broccoli en amandel-knoflook schilfers S...

noordzeetong met kerstomaat_LR (3)

kruidige geitenkaassaus Snipper de sjalo...

VLAM - hondshaai - Ilse D'hooge

...

Tongschar bedekt met rouille -web (1)

...

Tongschar op zijn geheel gebakken 4

Sjalotvinaigrette: meng alle ingrediënten onder elkaar. Doe...

Tongscharfilet met salade Liégeoise 3

Kook de boontjes beetgaar in gezouten water, verfris ze in k...

Grietfilet met kaascrème en gepocheerd kwartelei_LR

Snipper de ui en de prei, snijd de aardappel in stukjes. Fru...

rode_poon_met_zuiderse_couscous2

...

griet_met_boschampignons_869x1200

...

sint-jakobsnoot_in_de_schelp_869x1200

...

tongschar_met_prei_en_girolles_lr_7

Was het wit van de prei en snijd in 2 gelijke stukken. Stoom...

Tongschar meunière

Knip de kleine graatjes rondom de vis weg en spoel grondig o...

Tongschar met tartaar van zwarte olijven, citroenpuree_LR

Snijd de olijven en artisjok in kleine blokjes. M...

Pladijs met asperges en kokkels, kervelcoulis_LR

Maak de asperges schoon en blancheer ze 8 minuten...

leng

Kook de aardappelen met de pompoen gaar in kokend...

schar, gebakken

Maak inkervingen in de paprika. Gaar in een voorv...

rouget

Stoof de look met de sjalot en de gember in de ol...

tongschar gebakken

Stoof de sjalot in een klontje boter. Voeg de boe...

zeekat, gebakken

Snij de zeekat in kleinere stukken. Maak met een ...

rog, gebakken

Was de rog en dep droog. Kruid met peper en zout....

pladijs - knolselder

Schil de knolselder. Versnijd in de gewenste vorm...

rode poon

Breng de gevogeltebouillon aan de kook. Meng de c...

coquille, gebakken

Schil de pompoen en snijd in gelijke stukken. Wik...

gebakken_rogfilet-vert

Snipper de ui fijn. Schraap de worteltjes en snij...

taco's met tongschar-hor

Meng de mangoblokjes, chilisnippers, paprikablokj...

geroosterde_pladijs_bloemkool-LR (14)_1600x1067

Fond van langoustines (1 l): Stoof de langoustine...

Gebakken rog, koningsoesterzwam_LR (4)_1574x1050

Kook de lente-uien gaar in gezouten water geduren...

Gebakken roggevleugel, stoofpotje van erwt_LR (5)_1574x1050

Was en kook de aardappelen beetgaar in gezouten w...

Roggewang, pistou van tomaat_LR (3)_1574x1050

Pistou van tomaat: Pel de tomaten en verwijder de...

11. vlam november_vert

Schil de aardperen en kook ze gaar in lichtgezout...

Gebakken zeetong met fregola-LR (13)_1574x1050

Was alle kruiden en verwijder de steeltjes. Blanc...

Pladijs, gebakken op de graat, tomaat-LR -vert

Emondeer de tomaten: maak een kruisje in de kruin...

langoustine_rabarber-vert

Zet een grote pot water op het vuur. Voeg de suik...

langoustine_kokkels-vert

Schil de koolrabi, leg het blad en de stengel apa...

langoustine_bloemkool-vert

Snijd de bloemkoolroosjes in grote stukken, leg d...

Hondshaai met pizzaiolasaus

 Plons de tomaten gedurende 10 seconden in koken...

hondshaai-met kruidensla

Meng alle ingrediënten voor de marinade. Leg er ...

Gelakte_hondshaai_met_soja_komkommer_lookmayonaise

 Was en snijd de hondshaai in grote moten. Kruid...

Rode_poonfilets_Broccio-kaas_spinazie-LR (3)

Mix de olijfolie, het limoensap, de koriander en ...

Fricassee_rode_poon_escargots_vleessausje-LR (8)

Snijd de knolselder en de groene kool in fijne sc...

Nest

Snijd de zeeduivel in stukken van 2,5 cm dik....

Zeebarbeel_met_venkel (2)

Schil de aardappelen, kook en pureer. Voeg de kar...

zeebarbeel_met_couscous (4)

Snipper de sjalot fijn. Snij de courgette en de p...

gebakken_langoustine_met-bloemkool (5)

Bereidingswijze : Pel de langoustines en bespren...

Gebakken zeetong met boter en citroen

Bereidingswijze : Smelt een ruime hoeveelheid bo...

hofvancleve_050913_0028

Bereidingswijze : Laat de griet in 4 gelijk...