sole druif

Stoof de sjalot in een klontje boter. Bevochtig m...

leng

Kook de aardappelen met de pompoen gaar in kokend...

hondshaai

Snijd de hondshaai in de gewenste stukken. Kruid ...

lang - bloemkool - sinaas

Snijd de langoustines overlangs middendoor. Besprenkel met o...

coquille, rauw

Snijd de sint-jakobsvruchten in dunne plakjes. Ve...

horsmakreel

Verwijder eventueel het vel van de makreel of laa...

schelvis

Snijd de schelvisfilet in lange dikke repen, of i...

griet

Breng de bouillon aan de kook. Bak ondertussen d...

tarbot

Meng alle ingrediënten. Breng aan de kook. Laat ...

gegrilde tong

Meng alle ingrediënten voor de gastrique en bren...

garnaal

Pel de garnalen en houd ze koel voor verder gebru...

zwemkrab

Was de zwemkrabben. Verhit een flinke scheut olij...

schar, gebakken

Maak inkervingen in de paprika. Gaar in een voorv...

rouget

Stoof de look met de sjalot en de gember in de ol...

tongschar gebakken

Stoof de sjalot in een klontje boter. Voeg de boe...

zeekat, gebakken

Snij de zeekat in kleinere stukken. Maak met een ...

rog, gebakken

Was de rog en dep droog. Kruid met peper en zout....

lang - rode biet

Breng de ‘Rose Lemonade’ met de agar aan de k...

zeebaars en croute 2 cropped

Verwarm de oven voor op 200°C. Meng h...

pladijs - knolselder

Schil de knolselder. Versnijd in de gewenste vorm...

rode poon

Breng de gevogeltebouillon aan de kook. Meng de c...

coquille, gebakken

Schil de pompoen en snijd in gelijke stukken. Wik...

zeebaars

Gebruik een ruime braadslede die voldoende diep i...

zeebaars tartaar

Snijd de zeebaars in blokjes. Meng met een scheut...

gepocheerde rog

Snijd de graten in kleinere stukken en was grondi...

steenbolk

Smelt de boter in een pot. Voeg de groenten toe e...

zeewolf

Snijd de zeewolffilet in de gewenste stukken....

Noordzeekrab

Stoof de sjalot met de chilipeper in olijfolie. V...