Gepekelde pladijsfilet, koolrabi-LR (9)_1574x1050

Pekel de pladijsfilets 30 minuten. Spoel ze goed ...

wulken_hondshaai_aardpeer-LR (9)_1024x683

Maak de bouillon. Schil de wortel, pel de ui, sni...

Rode poon_paksoi en schorseneren-LR  (4)_1574x1050

Maak de rode poon schoon, fileer ze en gaar met o...

Rode poon met jonge wortel-LR  (5)_1024x683

Maak de rode poon schoon, fileer ze en wentel in ...

Hondshaai ‘meunière’, spiegeleitje van kwartel

Fileer en ontgraat de hondshaai. Doe de parures v...

hofvancleve_050913_0176

Bereidingswijze : Was en droog de rucola. Gooi d...

hofvancleve_050913_0100

Bereidingswijze : Borstel olijfolie over de...

Lauw_geprakte_rog_knolselder_ jus_Houblon-LR (7)

Bereidingswijze Rog: Kruid de rogfilet ...