lvbo-vis

Ga aan de slag met 'Vis van bij Ons' met heerlijke recepten ...

Het Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedingsonderzoek...

visvanbijons2

Wat is ‘vis van bij ons’? Hoe wordt die gevangen en waar...

Vraag om uitleg over de aanvoer van vis op de Vlaamse visvei...

Vraag om uitleg over de kelderende visprijzen door de corona...

vissers aan het werk©JoClauwaert (29)

De Rederscentrale zal een regeling uitwerken zodat vissers e...

presentatie_in_toog

Koken met verse ingrediënten is een goede manier om de tijd...

SEG 2020

De organisatoren van Seafood Expo Global, Diversified, hebbe...

promotiemateriaal

Beste vishandelaar, Misschien heb je het al gemerkt,  er...

_FRC9247

...

viskok van het jaar

De nationale horecawedstrijd VISKOK VAN HET JAAR 202...

vvhj2019 vert

...

viskok van het jaar

Nationale Horecawedstrijd met zeeduivel Welke ...

De Belgische visveilingen gaan voor het eerst de factor ‘d...

Vanaf 25 mei wordt iedereen onderworpen aan strengere regels...

banner vis van het jaar 2018

VLAM, Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing...

Stijn de vreese en joke schauvliege

Stijn de Vreese van restaura...

facebook visinfo

Wil je op de hoogte blijven v...

Nieuwsbrief visinfo

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Visinfo.be en je ontva...

webshop

Via de webshop bestel je met een eenvoudige muisklik de mees...

luxe bruschetta met tarbot

Onze stopmotion video's zijn ...

seg - vip uitnodiging

Van 24 tot 26 april 2018 gee...

HyperFocal: 0

Hoe haal je als vishandelaar voordeel uit de wedstrijd ...

vvhj2016_vert2

Tongschar is ‘Vis van het jaar 2016’ en iedereen...

jaarlijks verlof

Wegens de verlofperiode zullen de bestellingen voor pos-mate...

Logo_Vis_vh_jaar_2014_NL

Elk jaar kiest VLAM in samenwerking met de Vlaamse visserijs...