Gebakken krieltjes met garnalen, boontjes en pesto

Herfst-Gebakken krieltjes grijze garnalen boontjes pesto

  • 600 g krieltjes
  • 1 rode ui
  • 200 g fijne groene boontjes
  • 100 g diepvrieserwtjes
  • 1 portie waterkers
  • 150 ml pesto
  • 200 g garnalen

line

Halveer de krieltjes en blancheer ze, met de schil aan gedurende 10 minuten. Laat uitlekken. Verhit een pan met olijfolie en bak er de krieltjes krokant in. Lepel de pesto over de krieltjes en schep om.

Blancheer de boontjes gedurende 4 minuten in kokend gezouten water, voeg de diepvrieserwtjes in de laatste minuut toe. Schrik onder koud water en laat uitlekken.

Snij de rode ui in fijne ringen.

Leg de krieltjes met de pesto in een serveerschaal. Verdeel er de boontjes, erwtjes, garnalen en waterkers over. Werk af met de rode ui ringen.