Gestoomde langoustine met radijs, plattekaas en basilicum

Voor 4 personen
4 langoustines
12 radijzen
200g plattekaas
1 botje basilicum
1 rammenas
olijfolie en blanke olie
citroensap
peper en zout

- Haal de kop van de langoustines. Pel de staart volledig, maak een kleine insnijding op de rugkant aan het staarteinde en verwijder het darmkanaal.
- Stoom de langoustinestaarten in een stoomoven gedurende 1 minuut of in een stoommandje boven kokend water. Bewaar de langoustinestaarten warm en werk ze af met olijfolie.
- Snij de rammenas in een mooie balk, en kook gedurende 2 minuten in gezouten water.
- Kuis de radijsjes en was ze. Snij in vierkante blokjes.
- Kruid de plattekaas met peper, zout en citroensap.
- Mix een botje basilicum met 100 ml blanke olie. Passeer door een fijne zeef.
- Bordschikking: leg een balkje rammenas onderaan het bord en plaats de langoustine erop. Schik de radijsjes er rond. Plaats puntjes plattekaas ertussen. Lepel de basilicumolie er rond.