Saltimbocca van zeewolf

8 stukken zeewolffilet van 40 g
8 sneetjes rauwe ham
2 bolletjes mozzarella, in plakjes
8 salieblaadjes
olijfolie
balsamicoazijn
peper en zout
100 g rucola
stokbrood
1 tomaat in blokjes

- Leg de plakjes rauwe ham open. Leg er een stuk visfilet met daarop een plakje mozzarella op. Vouw dicht.
- Leg er een salieblaadje op en prik vast met een houten prikkertje. Sprenkel er nog wat extra olijfolie over en kruid met peper.
- Steek de kolen aan op de bbq tot ze gloeien. Bak de saltimbocca aan beide kanten ongeveer 2 minuten.
- Spoel de sla en doe ze in een serveerkom. Verdeel er de blokjes tomaat en de rest van de mozarella over. Sprenkel er 2 el olijfolie en 1 el balsamicoazijn over, kruid met peper en zout, hussel door elkaar.
- Serveer de gebakken saltimbocca van zeewolf met het rucolaslaatje.