Tarbot met gesmolten sla, erwten en pancetta

Voor 4 personen
4 tarbotfilets van 120 g elk
200 g verse erwten
4 sneetjes pancetta
3 eetlepels balsamicoazijn
olijfolie
½ kropsla
dille
boter
peper en zout

- Blancheer de erwten in licht gezouten kokend water. Giet af, laat schrikken onder koud stromend water om het kookproces te stoppen en laat nadien goed uitlekken.
- Bak de pancetta krokant in olijfolie. Laat nadien uitlekken op keukenpapier.
- Verhit olijfolie in een pan en laat er de sla in slinken op een laag vuur. Voeg de erwten toe en kruid met peper, zout en de balsamicoazijn.
- Bak de tarbotfilets net gaar in boter, kruid met peper en zout.
- Serveer de tarbotfilets met de gesmolten sla, werk af met de pancetta en dille. Lekker met gekookte aardappelen.