Snijd de geschilde aardappelen in dunne schijfjes. Schik ze ...
Broodje Bapao Doe meel, gist, zout, bakpoeder, kristalsuike...
groentenstoofsel Fruit de uienringen glazig in olijfolie. V...
Snijd de zeetong in schuine fijne plakjes. Verdeel over 4 bo...
Verwarm 300 ml melk en 300 ml water in een pan. Pocheer er ...
Zeebarbeel Snijd de zeebarbeelfilets in stukjes van ongevee...
crumble Doe de koekjes, boter, parmezaan, geroosterde pompo...
Stoom de tonscharfilets in een stoomoven of stoommandje gedu...
hondshaai gepaneerd Spoel de hondshaaifilet onder koud wate...
rode poon Kruid de poonfilets met peper en zout. Verhit een...
Rooster de amandelen in een droge koekenpan goudbruin. Roer ...
Doperwtensaus Laat de visfumet inkoken. Voeg de doperwten t...
rode poon Kruid de poonfilets met peper en zout. Wrijf ze l...
Buikspek Bak het gekonfijt buikspek kort aan in een pan of ...
Snijd de langoustines overlangs middendoor. Besprenkel met o...
Espuma van kikkererwten Kook de kikkererwten in de gevogelt...
Aardappelen garen in gezouten water, afgieten en pletten. S...
Schil de aardappelen en doe ze in koud gezouten water. Breng...
zeeduivel zouten Verwijder het vel en de vliezen van de zee...
zeeduivel roosteren Controleer de zeeduivelmoot op vliezen ...
Pladijsspiesjes Snijd de pladijsfilets overlangs in twee. R...
Ontvel en ontpit de tomaten. Konfijt met suiker en witte bal...
zeeduivelbokjes gestoomd Kruid de zeeduivelblokjes lichtjes...
Maak eerst de tartaarsaus: daar draaien we eerst een klassie...
Snipper de ui en de prei, snijd de aardappel in stukjes. Fru...
1. Warm de oven voor op 180°C. Meng de bloem met de geraspt...
Snij de rode biet in plakjes van 0.5 cm dikte. Leg ze in een...
Hondshaai Gaar de vis door deze enkele minuten te pocheren ...
zeeduivel in bruine boter. Laat de boter bruinen in een war...
Klop het ei los en stort het in een bord. Doe de bloem in ee...
Kruid de binnenkant van de rode poonfilets met peper en zout...
kruidige steenbolk Stoom of pocheer de steenbolk gaar. Laat...
zeeduivel Beleg de zeeduivelfilet met de gekonfijte tomaat....
Laat de helft van de fijngehakte ui in een klontje boter en ...
Kruidencoulis Dompel de spinazie, postelein, kervel en nori...
venkel Maak de venkel schoon en snijd in plakjes. Snijd de ...
Kruid de filets aan beide kanten met peper en zout. Neem dri...
Kook de aardappelen gaar in gezouten water. Pureer en voeg d...
Maak de bloemkool schoon en snijd in kleine roosjes van onge...
Preivinaigrette Snijd de jonge prei en de sjalot in een fij...
pasta Kook de pasta bijna beetgaar in gezouten water, volge...
Meng voor de gelei 1 dl consommé samen met de inktvisinkt, ...
Voor het pistachedeeg: mix alle ingrediënten in een blender...
Spoel de vis en dep droog met keukenpapier. Spoel de spinazi...
Soep Gebruik volledige vissen en reinig en fileer ze of vra...
Schil de asperges en breek er de houtachtige uiteinden af (b...
Haal het krabvlees uit de poten. Snijd de komkommer in repen...
Snijd het wit van prei in stukjes. Stoof aan in een klontje ...
taartbodem Bekleed 4 ovenschotels met bladerdeeg. Leg er ba...
Was het wit van de prei en snijd in 2 gelijke stukken. Stoom...
Rasp de courgette en laat uitlekken in een zeef. Rasp de pom...
Stoof het witloof gaar in een pot in een klontje boter en ee...
Sjalotvinaigrette: meng alle ingrediënten onder elkaar. Doe...
Kook de boontjes beetgaar in gezouten water, verfris ze in k...
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de aubergine, courgett...
Spoel de sla en snijd in reepjes. Halveer de kerstomaatjes. ...
Schil de aardappelen en snijd ze net als de venkel en courge...
1. Warm de vissoep op met 1 soeplepel rouille totdat ze kook...
wijting cordon bleu Snijd de mozzarella in 8 plakjes. Leg v...
Kook de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de verpakk...
Tajine Doe een goeie scheut olijfolie in de tajine. Snijd d...
Zeebarbeel Snijd anderhalve citroen in dunne plakjes en leg...
zeeduivel stomen Check of alle vliezen van de zeeduivelfile...
asperges Schil de asperges met een dunschiller en breek het...