This page is having a slideshow that uses Javascript. Your browser either doesn't support Javascript or you have it turned off. To see this page as it is meant to appear please use a Javascript enabled browser.
Stoof de sjalot in een klontje boter. Bevochtig m...
Kook de aardappelen met de pompoen gaar in kokend...
Snijd de hondshaai in de gewenste stukken. Kruid ...
Snijd de langoustines overlangs middendoor. Besprenkel met o...
Snijd de sint-jakobsvruchten in dunne plakjes. Ve...
Verwijder eventueel het vel van de makreel of laa...
Snijd de schelvisfilet in lange dikke repen, of i...
Breng de bouillon aan de kook. Bak ondertussen d...
Meng alle ingrediënten. Breng aan de kook. Laat ...
Meng alle ingrediënten voor de gastrique en bren...
Pel de garnalen en houd ze koel voor verder gebru...
Was de zwemkrabben. Verhit een flinke scheut olij...
Maak inkervingen in de paprika. Gaar in een voorv...
Stoof de look met de sjalot en de gember in de ol...
Stoof de sjalot in een klontje boter. Voeg de boe...
Snij de zeekat in kleinere stukken. Maak met een ...
Was de rog en dep droog. Kruid met peper en zout....
Breng de ‘Rose Lemonade’ met de agar aan de k...
Verwarm de oven voor op 200°C. Meng h...
Schil de knolselder. Versnijd in de gewenste vorm...
Breng de gevogeltebouillon aan de kook. Meng de c...
Schil de pompoen en snijd in gelijke stukken. Wik...
Gebruik een ruime braadslede die voldoende diep i...
Snijd de zeebaars in blokjes. Meng met een scheut...
Snijd de graten in kleinere stukken en was grondi...
Smelt de boter in een pot. Voeg de groenten toe e...
Snijd de zeewolffilet in de gewenste stukken....
Stoof de sjalot met de chilipeper in olijfolie. V...